Turkey Clothes
Clothes

Sweatshirt and tshirt from Turkey

Quantity : 10000   Price : 4,00 €

alt

alt
Erkek - Bayan Rahat Kesim Tişört Bayan Fit (Dar) Kesim Tişört Erkek - Bayan Fit (Dar) Kesim Uzun Kollu Tişört
Erkek - Bayan Uni Rahat Sweat-shirt Erkek - Bayan Uni Rahat Kapşonlu Sweat-shirt Erkek - Bayan Fit (Dar) Kesim Uzun Kollu Tişört

Sizden gelen sorular :

  • Ne Satıyorsunuz?

dyeTee Sıradışı Tişörtler olarak, dizi, film, karakter,müzik,spor ve benzeri onlarca kategoride, t-shirt, uzun kollu-sweatshirt ve kapşonlu hoddie'ler üreterek, Türk Malı tekstil ürünleri üzerinde kalıcı, estetik, dayanıklı, sağlığa zararsız ve çevreye duyarlı baskılar yapmaktayız.

  • Siparişim ne zaman ulaşır?

dyeTee vermiş olduğunuz siparişi ivedi bir şekilde baskı halinde hazırlayıp, gerekli son korumayı sağladıktan sonra kurye ile adresinize kadar ulaştırıyor. Teslimat süresi seçtiğiniz tasarımda kullanılacak baskı tekniğine göre değişkenlik gösteriyor. Hediye etmek üzere ürünlerimizden sipariş verdiğinizde, iletişim kanalları ile ürünün elinize geçmesi gereken tarihi bildirebilirsiniz.

  • Seçeneklerde bulunanlardan daha farklı bir renk ya da kalıp isteyebilir miyim?

Mevcut seçeneklerdeki renk, kesim ve benzeri konularda yetersizlik görürseniz iletişim kanalları ile bize ulaşarak taleplerinizi bildirebilirsiniz. Değerlendirme neticesinde istekleriniz imkan dahilinde karşılanacaktır. Özel istekleriniz temin etme süresinden dolayı teslimat aşamasını bir süre geciktirecektir. Bu süre tarafınıza bilgi olarak verilecektir.

  • Tasarladığım bir ürünü alabilir miyim?

Göndereceğiniz resim, fotoğraf ya da yazı gibi tasarımların tarafımıza gönderilmesi durumunda isteğinize özel sipariş yapılacaktır.

  • Baskı Kalitesi nasıl? Temizliği - Ütüsü nasıl olmalı?

Ürünlerimiz plotter, dijital baskı makineleri ve serigraf tekniği ile 1. sınıf kumaşa basılmakta. Baskının ömrü yıkama sıklığına ve kuru temizle yapılmasına bağlı olarak uzamakta. Tersten 30 derecede yıkandığında 100 yıkama garantisi veriyoruz. Baskı görünümü sublimasyon tabir edilen baskı değildir. Dijital baskımız kumaşın üzerine püskürtülen organik ve su bazlı sağlığa zararsız boya ürün üzerinde doğal bir görünüm kazanmaktadır. Ürünlerimizin ütü işlemi de tersten yapılmalıdır.

  • Kumaş kalitesi nasıl?

Baskı yaptığımız t-shirt ve sweat'lerde sadece % 100 pamuk kumaş tercih etmekteyiz. Body ve dar kesim ürünlerimizde elastikiyeti sağlaması için viscon malzeme de bulunmaktadır. Kapüşonlu ürünlerimiz 3 iplik - şardonlu tabir edilen ve naylon-kesik elyaf gibi sağlıksız malzemeler içermeyen tekstil kumaşlarından üretilmektedir. Sweat-shirtlerimiz 2 iplik içi şardonlu ve Kapşonlu ürünlerimiz 3 iplik (kalın) tabir edilen %100 pamuk kumaşlardandır. Piyasada satılan ucuz ve ince kapşonlulardan farkını elinize alınca hissedeceksiniz. Bel ve bileklerinde ribona mevcuttur. Uzun kollu tişörtlerimiz % 100 pamuktur ve esnek ürün olup vücudu sarmaktadır.

  • Telif Hakkı

Dyetee ürünleri fanlar tarafından hazırlanmış ve telif hakkı içermeyen logo ve resimlerden oluuşmaktadır. Tasarım gönderirken buna riayet edilerek gönderilmesi önemle rica olunur. Tüm tasarımların kullanım hakkı dyeTee'ye aittir.

  • İletişim
Her türlü sorunuz için iletişim kanallarını kullanarak mağazamıza danışabilirsiniz.
alt
Location : eskisehir, 26140 eskisehir,
Contact : Ahmet İlhan, +905052402200

Good deal: buying from seller

Visit our guide for a secure transaction! Under no circumstances Algomtl can be held responsible for the content of the ads published. Only the sellers and buyers responsability is involved in case of dispute.
We invite you to read our terms of use. You can also visit our FAQ section and see our information section on the risks associated with counterfeiting.
This page is about importers and exporters of
Sweatshirt and tshirt from Turkey

Search in a category : Clothes
Search in a category :
tshirt, sweatshirt, turkey
China 053600 Equipment goods
Brick force mesh welding machine

Sunday, December 11, 2016

Quantity : 1set - Price : 25000$

Alibaba Assurance High Quality Full Automatic Brick Force Wire Mesh Welded Machine Product Description product name Alibaba Assurance High Quality Full Automatic Brick Force Wire Mesh Welded Machine Wire diameter 1.5-3.0mm Space of cross wires 65mm 115mm 165mm 230mm...

Hebei Jiaoyang Wire Mesh Machine Co.,Ltd

  • 053600 - Anping
  • +8615803189107
CE ROHS TUV CCC CQC ISO9001hot-dip galvanization 3-12 meters LED street lighting pole...

Sunday, October 09, 2016

Quantity : MOQ: 1 - Price : USD 80.8

- - Product Description Street light pole: Fashion,the appearance of modern design,making the modern urban landscape; Light pole,lamp arm after cleaning all hot dip zinc coating; Flange and the main pole adopts double welding,solid and reliable; Other are in accordance with the...

Yangzhou Liwei Lighting Electrical Co.,Ltd.

  • 225652 - Yangzhou
  • +8618652769833
5 Years warranty cool white 30 watt -150 watt IP65 LED street light price for highway...

Sunday, October 09, 2016

Quantity : MOQ:10 - Price : USD 110

Product Description 10W -180W 6000K Ra≥80 120° Power 10W-180W Lamp's main material Aluminum LED chip Bridgelux or Epistar ,Customers can choose as needed LED junction temperature <60℃</span> LED luminous efficiency >130lm/w Color temperature 3000-6500K...

Yangzhou Liwei Lighting Electrical Co.,Ltd.

  • 225652 - Yangzhou
  • +8618652769833